تصویب شیوه‌نامه شرکت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه در دوره‌های پسادکتری

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۴ خبر روز آموزش و پژوهش
شیوه‌نامه شرکت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه دو دوره‌های پسادکتری در شورای بورس دانشگاه به تصویب رسید.
تصویب شیوه‌نامه شرکت اعضای هیئت‌علمی دانشگاه در دوره‌های پسادکتری

به گزارش روابط عمومی بنا بر اعلام مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه، این شیوه‌نامه که در تاریخ 97/10/5 در شورای بورس دانشگاه به تصویب رسید، با هدف ایجاد فرصت ارتقای علمی و آموزش مهارت‌های لازم تحقیقاتی در موضوعات خاص، ارتقای سطح کیفی و کمی تولیدات علمی دانشگاه و نیز بهره‌گیری از توانمندسازی علمی-پژوهشی استادان دانشگاه در جهت حل مشکلات جامعه و ارتقای اندوخته علمی پژوهشگران دیگر نهادها تهیه شد که با تصویب در شورای بورس دانشگاه قابلیت اجرا خواهد داشت.

بر این اساس، اعضای هیئت‌علمی واجد شرایط دانشگاه می‌توانند بر اساس ضوابط یادشده در دوره‌های پسادکتری خارج از کشور شرکت نمایند. جزییات برنامه و نحوه برخورداری از تسهیلات مذکور در شیوه‌نامه پیوست قابل بهره‌برداری است.

دانلود شیوه نامه