تخفیف ۲0 درصدی کتاب‌های انتشارات دانشگاه علامه به مناسبت آغاز نیمسال دوم تحصیلی 1398-1397

۰۹ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۵۳ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت آغاز نیمسال دوم تحصیلی 98-1397کتاب های منتشر شده خود را با تخفیف ۲0درصدی ارائه می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مدیریت انتشارات دانشگاه بر اساس دستور العمل اجرایی هیات رئیسه دانشگاه و موافقت معاون پژوهشی، کلیه آثار منتشره خود از تاریخ 13 لغایت ۳۰ بهمن ماه جاری با تخفیف ۲0 درصدی به اعضای هیات علمی و دانشجویان عرضه می نماید.

علاقمندان به منظور بهره مندی از این تسهیل می توانند با مراجعه فروشگاه کتاب دانشگاه در پردیس مرکزی، کتاب فروشی دانشکده اقتصاد و فروشگاه آنلاین به آدرس book.atu.ac.ir نسبت به خرید خود اقدام نماید.