شرکت استادان دانشگاه غالب هرات در کارگاه‌های روش تحقیق در روابط بین‌الملل دانشگاه

۰۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۸۰۱۵ خبر روز آموزش و پژوهش
جمعی از استادان دانشگاه غالب هرات، به مدت یک هفته در کارگاه روش‌های تحقیق در روابط بین‌الملل حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی به نقل از مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه، این استادان که به‌منظور یادگیری مباحث مربوط به روش‌های تحقیق در روابط بین‌الملل به ایران سفرکرده‌اند از 22 دی‌ماه، به مدت یک هفته در کلاس‌های استادان دانشگاه علامه طباطبائی شرکت داشتند.در طی برگزاری این کارگاه آموزشی دکتر رضا موسوی نیا، دکتر غلامرضا حداد، دکتر میترا راه نجات، دکتر فائز دین‌پرست، دکتر حمید حکیم و دکتر مرتضی نورمحمدی به ارائه مباحث مختلف ازجمله مبانی نظری پژوهش، گونه‌های پژوهش، روش‌های کمی و کیفی، مطالعات آینده و  تحلیل گفتمان پرداختند. اساتید دانشگاه غالب همچنین در کارگاه فرصت‌های نوین پژوهش‌های بین‌المللی که به همت دفتر مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه در دانشکده اقتصاد برگزار شد، شرکت کردند.