انتصاب معاون فرهنگی دانشگاه به عضویت کمیته همبستگی هویت و همبستگی ملی وزارت علوم

۲۹ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۸۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
طی حکمی از سوی دکتر غفاری معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر نعمت‌الله ایرانزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه به عضویت در کمیته همبستگی هویت و همبستگی ملی این وزارتخانه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کارگروه همبستگی و هویت ملی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از سال 84 به‌منظور عملی کردن رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص تقویت همبستگی و هویت ملی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شکل‌گرفته است.این کارگروه به‌نوعی اتاق فکر معاونت فرهنگی و اجتماعی این وزارتخانه در حوزه راهکارهای تقویت همبستگی و هویت ملی محسوب می‌شود که در تصمیم‌سازی برای مدیران عالی‌رتبه وزارت علوم نقش مؤثری دارد.