بررسی، نقد و اصلاح بندهای اقتصادی سند پایه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت در دانشکده اقتصاد

۲۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۴۸ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست بررسی، نقد و اصلاح بندهای اقتصادی سند پایه الگوی اسلامی- ایرانی پیشرفت با حضور صاحب‌نظران این حوزه 23 دی‌ماه در محل دانشکده اقتصاد برگزار می‌گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست که با همکاری دانشکده اقتصاد و پژوهشکده تحول بر پا شده است، استادان حوزه اقتصاد به بررسی، نقد و اصلاح بندهای اقتصادی این سند خواهند پرداخت. در این نشست دکتر مصباحی مقدم عضو اندیشکده اقتصادی الگوی اسلامی و ایرانی پیشرفت و دکتر مهدی موحدی دبیر این اندیشکده به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است این نشست  23 دی‌ ماه از ساعت 13:30 الی 16:30 در سالن شماره 6 دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.