دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه برگزار می نماید: دوره آموزشی زبان اوکراینی

۱۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۹۳۱ خبر روز آموزش و پژوهش
دوره آموزشی زبان اوکراینی ویژه استادان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از 8 بهمن ماه جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار می گردد.

دفتر همکاری‌های علمی و بین‌ المللی دانشگاه با همکاری گروه آموزشی زبان روسی به‌منظور بهره‌مندی استادان و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از حضور پروفسور الگ کشانفسکی (استاد زبان و ادبیات فارسی از دانشگاه ملی زبان‌شناسی کیف اوکراین) در ایران دوره آموزشی زبان اوکراینی را در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار می‌نماید.

بنا بر اعلام مدیریت همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه این دوره آموزشی از دوشنبه هشتم بهمن‌ماه سال جاری هر هفته به مدت 2 ساعت در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان به‌ منظور کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تماس 48392158 تماس حاصل نمایند.