"دورهمی کتابداران ایران" به میزبانی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی

۱۰ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۸۴ خبر روز آموزش و پژوهش
با میزبانی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی هجدهمین برنامه "دورهمی کتابداران ایران" 3 دی ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هجدهمین برنامه دورهمی کتابداران ایران با حضور استادان علم اطلاعات و دانش‌شناسی، کتابداران کتابخانه‌های مختلف کشور، دانش‌ آموختگان و دانشجویان به میزبانی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی 3 دی ماه در سالن کنفرانس این کتابخانه برگزار شد.

در این برنامه دور همی که با استقبال فعالان حوزه علم اطلاعات و دانش‌شناسی و کتابخانه‌های گوناگون همراه بود، افراد حاضر، ضمن معرفی خود، در خصوص موضوعات مختلف علمی و کاری و نیز تجارب خود در خصوص کتابداری به گفت و گو پرداختند.

لازم به ذکر است، "دورهمی کتابدارانه" یک رویداد دوستانه، عمومی، بدون دستور جلسه و بدون سخنران است که توسط کمیته روابط عمومی انجمن کتابداری و اطلاع‌ رسانی ایران، و در دوره‌های مختلف در مراکز علمی و دانشگاهی متعدد برگزار می‌شود. برای حضور در رویداد کتابدارانه، تنها کافی است دوستدار کتاب، دانش و اطلاعات باشید.