ثبت نام از متقاضیان دورۀ آمادگی آزمون تافل دانشگاه علامه طباطبائی

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۶۶ خبر روز آموزش و پژوهش
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه دوره آموزشی آزمون تافل را به مدت 80 ساعت برگزار می نماید.
ثبت نام از متقاضیان دورۀ آمادگی آزمون تافل دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه، در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون تافل» این دوره، از تاریخ 4 بهمن ماه سال جاری یه مدت 80 ساعت و با برگزاری در روزهای پنج شنبه و جمعه، ساعت 9 الی 13 برگزار خواهد شد.

هزینۀ دوره 880 هزار تومان است و 20 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در نظر گرفته شده است. علاقمندان می توانند تا تاریخ 29 دی ماه سال جاری با مراجعه سامانه آموزشی این مرکز به نشانی www.otc.atu.ac.ir  نسبت به ثبت نام اقدام نمایند. لازم به ذکر است در صورت کسب حد نصاب نمرۀ آزمون، به فراگیران مدرک قابل قبول زبان در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا می گردد و این مدرک مورد تأیید معاونت آموزشی برای دانشجویان دورۀ دکتری است.

کسب اطلاعات بیشتر:

تلفن: 88880993 -  88872058