15 دی‌ماه آغاز امتحانات پایان نیم سال اول تحصیلی

۰۲ دی ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۸۳۲ خبر روز آموزش و پژوهش
امتحانات پایان نیم سال اول تحصیلی کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه از 15 تا 26 دی‌ماه برگزار خواهد شد.
15 دی‌ماه آغاز امتحانات پایان نیم سال اول تحصیلی

زینب حبیب‌الله زاده مدیر خدمات آموزشی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: با توجه به هماهنگی‌های انجام‌شده از سوی معاونت آموزشی دانشگاه همراه داشتن کارت ورود به جلسه به منظور حضور در جلسه آزمون برای کلیه دانشجویان الزامی است و دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی برای دریافت کارت ورود به جلسه می‌بایست با مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه بعد از پر کردن فرم ارزشیابی استادان نسبت به دریافت کارت اقدام نمایند. او در خصوص زمان مراجعه به سامانه آموزشی برای شرکت در نظر ارزشیابی استادان و دریافت کارت افزود: دانشجویان می‌توانند یک هفته قبل از آغاز امتحانات نسبت به دریافت کارت خود اقدام نمایند.

مدیر خدمات آموزشی دانشگاه در خصوص زمان آغاز نیم سال دوم تحصیلی نیز گفت: بر اساس تقویم آموزشی دانشگاه، زمان ثبت‌نام نیم سال دوم سال تحصیلی 98-97 ششم لغایت دهم بهمن‌ماه و آغاز کلاس‌های این نیم سال تحصیلی نیز 13 بهمن‌ماه سال جاری خواهد بود.