نصب نقشه سه بعدی و تابلوهای راهنما در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۷۱۴ خبر روز اداری سازمانی
تابلوهای راهنمای مراجعین حضوری پردیس اصلی دانشگاه از سوی روابط عمومی و با همکاری معاونت توسعه و مدیریت منابع اجرا و در محوطه این مجموعه نصب گردید.
نصب نقشه سه بعدی و تابلوهای راهنما در محوطه پردیس مرکزی دانشگاه

این پروژه در سه فاز شامل: طراحی نقشه سه بعدی واحدهای مستقر، طراحی پلن نحوه دسترسی به مکان های مورد نظر و نیز معرفی واحدهای مستقر در ساختمان های ستادی و در بخش های مختلف پردیس اصلی دانشگاه اجرا گردید.

این طرح با توجه به اجرای طرح تجمیع دانشگاه در پردیس دهکده المپیک و استقرار واحدهای ستادی مختلف در این مجموعه به منظور راهنمایی مراجعین و تسهیل در دسترسی آنان به مکان های مورد نظرشان با طراحی و نصب تعداد 20 تابلو از سوی روابط عمومی و با همکاری معاونت توسعه و منابع انسانی اجرا شد.

لازم به ذکر است فازهای مختلف این عملیات، طراحی نقشه سه بعدی، مهندسی محیط و جانمایی تابلوهای راهنما و نهایتا اجرای کار، بر اساس ساختار رایج سازه های راهنما و استانداردهای مسیریابی توسط سه تیم کاری مجزا انجام شده است.