آغاز برنامه های هفته پژوهش با برگزاری نشست «برقراری روابط دیپلماتیک ایران و قزاقستان»

۲۰ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۷۴ خبر روز آموزش و پژوهش
ویژه برنامه های هفته بزرگداشت پژوهش در موسسه آموزش عالی بیمه اکو با برپایی نشست با عنوان: برقراری روابط دیپلماتیک بین ایران و قزاقستان در تاریخ 20 آذرماه در محل سالن اجتماعات این موسسه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام دکتر آتوسا گودرزی رئیس موسسه آموزشی بیمه اکو، در این نشست که به مناسبت روز استقلال قزاقستان برگزار می شود، مقاماتی از سفارت این کشور در تهران به همراه استادانی از دانشگاه اوراسیا، استادان و دانشجویان  گروه آموزشی مطالعات منطقه ای حضور خواهند داشت.
رئیس موسسه آموزش عالی بیمه اکو با اشاره به سایر برنامه های بزرگداشت هفته پژوهش در این موسسه  افزود: برگزاری نشست تخصصی با عنوان: بحران صندوق های بازنشستگی با حضور مسئولان سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین بررسی مسائل مبتلا به صنعت بیمه ایران با حضور رئیس کل بیمه مرکزی از جمله عنوان های نشست های این هفته است.او اضافه کرد: 4 کارگاه آموزشی برای استفاده استادان و دانشجویان نیز درنظر گرفته شده است.
دکتر گودرزی تقدیر از استادان و دانشجویان پژوهشگر برتر را به‌رسم سال‌های گذشته از دیگر برنامه‌های این موسسه اعلام کرد.