اعلام زمانبندی برنامه های هفته پژوهش در دانشکده علوم ارتباطات

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۵۹ خبر روز آموزش و پژوهش
از سوی معاون پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات ویژه برنامه های هفته پژوهش در این دانشکده اعلام شد.
اعلام زمانبندی برنامه های هفته پژوهش در دانشکده علوم ارتباطات

دکتر سید محمد مهدیزاده معاون پژوهشی دانشکده علوم ارتباطات با اعلام برنامه های این دانشکده در هفته پژوهش گفت: این برنامه ها با همکاری اعضای هیات علمی گروه های آموزشی و همچنین پژوهشکده ارتباطات و کرسی ارتباطات علم و فناوری این برنامه ها برگزار خواهد شد.

او با اشاره به هدف از برپایی این ویژه برنامه ها گفت: در تدارک این ویژه برنامه ها توجه به نیازهای دانشجویان و مسائل و معضلات موجود در حوزه های ارتباطات مورد توجه قرار گرفته است و او افزود: امیدواریم این برنامه ها از طریق ارائه راهکارهای علمی و پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.

معاون پژوهشی دانشکده ارتباطات اضافه کرد: برگزاری نشست ها و میزگردهای علمی، برپایی کارگاه های آموزشی و نیز بررسی و نقد کتاب از جمله این برنامه ها است. او اضافه کرد: این ویژه برنامه ها از تاریخ 18 آذرماه لغایت 4 دیماه سال جاری در این دانشکده برگزار خواهد شد.