فراخوان ارسال آثار عکس دانشجویان به مسابقه عکاسی «فوکوس 2019»

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۵۱ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
چهارمین دور مسابقه عکاسی شبکه دانشگاه های راه ابریشم با نام «فوکوس 2019» تا تاریخ 31 ماه می 2019 پذیرنده آثار و عکس های عکاسان و دانشجویان است.
فراخوان ارسال آثار عکس دانشجویان به مسابقه عکاسی «فوکوس 2019»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بنا بر اعلام مدیریت همکاری های بین المللی دانشگاه، این دور از مسابقات با موضوع «تجارت و بازارها در مسیر راه ابریشم» شامل آثار هنرمندان در رابطه با فعالیت های مرتبط با موضوع تجارت، تسهیلات و کاروانسراها و بازارهای سنتی یا مدرن در کشورهای مسیر جاده ابریشم خواهد شد. علاقمندان برای شرکت در این مسابقه می توانند فرم مربوط به آن را از وب سایت این شبکه به آدرس www.Sun-silkroadia.org دریافت و تکمیل و به همراه آثار خود (نا سقف 5 عکس) به آدرس sunofficialphocos@gmail.com ارسال نمایند.

نتیجه بررسی و داوری آثار ارسالی به این مسابقه در تاریخ 15 ژوئن 2019 اعلام خواهد شد. لازم به ذکر است هنرمندان شرکت کننده در این مسابقه می بایست دانشجوی یکی از دانشگاه های عضو شبکه دانشگاهی جاده ابریشم (SUN) باشند.