بیشترین تعداد کارگاه های آموزشی به مناسبت هفته پژوهش در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار می شود

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۴۷ خبر روز آموزش و پژوهش
ویژه برنامه های هفته پژوهش در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی با برگزاری 48 عنوان برنامه تخصصی به این منظور و با برپایی 34 کارگاه آموزشی به منظور بهره مندی اعضای هیات علمی و دانشجویان برگزار خواهد شد.
بیشترین تعداد کارگاه های آموزشی به مناسبت هفته پژوهش در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی  برگزار می شود

دکتر فرامرز سهرابی معاون پژوهشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی با اعلام این خبر گفت: براساس هماهنگی های به عمل آمده با معاونت پژوهشی دانشگاه و اعتبار تخصیص یافته در این خصوص برنامه های مختلفی برای بزرگداشت هفته پژوهش در نظر گرفته شده است. او گفت: با توجه به مشارکت اعضای هیات علمی بیش از 34 کارگاه آموزشی در طی این ایام در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی برگزار خواهد شد.

معاون پژوهشی دانشکده افزود: علاوه بر کارگاه های آموزشی، 16 عنوان نشست و میزگرد تخصصی نیز برگزار خواهد شد. او اضافه کرد: این برنامه ها با همکاری و مشارکت اعضای هیات علمی و با حضور دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی از تاریخ 18 آذر  لغایت 4 دیماه سال جاری برگزار خواهد شد.