برنامه های هفته پژوهش در دانشکده علوم اجتماعی با شعار «پژوهش کن و راستی بازجوی»برگزار می شود

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۴۶ خبر روز آموزش و پژوهش
ویژه برنامه های هفته پژوهش در دانشکده علوم اجتماعی به مدت 10 روز و با شعار «پژوهش کن و راستی بازجوی»برگزار می شود.

دکتر سعید ذکائی معاون پژوهشی دانشکده علوم اجتماعی با اعلام این خبر گفت: در مجموع 15 برنامه پژوهشی با محوریت ماموریت کلان پژوهشی دانشگاه که همان؛ شناسایی و پاسخگویی به مسائل و نیازهای جامعه بر مبنای پایداری توسعه ملی با رویکرد میان‌رشته‌ای است برگزار خواهد شد.

او با اشاره به موضوع نشست ها، میزگردها و سخنرانی های پیش بینی شده به این مناسبت گفت: برپایی نشست های تخصصی با عنوان های: سیاستگذاری اجتماعی و فساد اقتصادی، آسیب شناسی سیاستگذاری آسیب های اجتماعی در ایران، بحران آب در ایران، کنشگری جوانان، زمینه ها و تحولات سیاست های پژوهش در حوزه مطالعات زنان، شهرها و سرزندگی و نیز شهروندی و زنان از برنامه های این بزرگداشت هفته پژوهش است.

دکتر ذکایی اضافه کرد: این برنامه ها با همکاری و مشارکت اعضای هیات علمی و با حضور دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی از تاریخ 18 لغایت 28 آذرماه جاری در دو سالن اجتماعات دانشکده علوم اجتماعی برگزار خواهد شد.