اعلام برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده حقوق و علوم سیاسی

۰۶ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۵۱۲ خبر روز آموزش و پژوهش
معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی برنامه‌های تدارک دید ه شده به مناسبت هفته پژوهش در این دانشکده را اعلام کرد.
اعلام برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده حقوق و علوم سیاسی

دکتر عباس طوسی معاون پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه ضمن اعلام این خبر گفت: این دانشکده در راستای تحقق سیاست‌ها و مأموریت‌های کلان دانشگاه در خصوص شناسایی و پاسخگویی به مسائل و نیازهای جامعه بر مبنای پایداری توسعه ملی و با رویکردی میان‌رشته‌ای به مناسبت هفته پژوهش نشست‌ها و سخنرانی‌های علمی و تخصصی را با حضور اعضای هیات علمی خود از تاریخ 12 لغایت 27 آذرماه برگزار می‌نماید.

او با اشاره به همکاری گروه‌های آموزشی و اعضای هیات علمی در برپایی این برنامه‌ها گفت: در طی این مدت 24 عنوان برنامه در قالب نشست، میزگرد، سخنرانی و کارگاه آموزشی از سوی اعضای هیات علمی این دانشکده برگزار خواهد شد. او اضافه کرد: موضوعات موردتوجه در برگزاری این برنامه‌های علمی در زمینه حقوقی و سیاسی بر اساس مسائل روز کشور در عرصه داخلی و خارجی و با توجه به‌ضرورت بحث و بررسی آن از سوی اعضای هیات علمی بوده است.

دانلود برنامه‌های هفته پژوهش دانشکده حقوق و علوم سیاسی