«عوامل موثر بر مصرف حامل های انرژی در کشور» موضوع نشست علمی در دانشکده اقتصاد

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۹۷ خبر روز آموزش و پژوهش
هجدهمین سلسله سخنرانی علمی و کاربردی در صنعت نفت و گاز با عنوان بررسی «عوامل موثر بر مصرف حامل های انرژی در کشور» 6 آذر ماه در دانشکده اقتصاد برگزار می گردد.
«عوامل موثر بر مصرف حامل های انرژی در کشور» موضوع نشست علمی در دانشکده اقتصاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست که با همکاری مرکز تحقیقات دانشکده نفت تهران و گروه اقتصاد انرژی با همکاری انجمن علمی دانشجویی اقتصاد انرژی و محیط‌زیست برگزار می‌گردد، دکتر شهرام رضایی مدیر برنامه‌ریزی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به ایراد سخن خواهند پرداخت.

بررسی نقش سیاست‌های قیمتی در مصرف حامل‌های انرژی، بررسی نقش سیاست‌های غیر قیمتی در مصرف حامل‌های انرژی و همچنین بررسی نرخ ارز در مصرف و توزیع حامل‌های انرژی ازجمله محورهای موردبحث در این نشست است.

لازم به ذکر است این نشست 6 آذرماه جاری از ساعت 11:30 لغایت 13 در محل تالار اجتماعات دانشکده اقتصاد برگزار خواهد شد.