آزمون تافل دانشگاه علامه طباطبائی 23 آذر برگزار می شود

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۹۳ خبر روز آموزش و پژوهش
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه ثبت نام از داوطلبان شرکت در آزمون زبان دانشگاه را آغاز کرد.
آزمون تافل دانشگاه علامه طباطبائی 23 آذر برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بر اساس اعلام معاونت آموزشی ثبت نام از متقاضیات آزمون زبان دانشگاه برای آزمون 23 آذرماه جاری آغاز شد. مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی با برگزاری دوره های آمادگی تافل به منظور ایجاد زمینه مناسبی برای آمادگی بیشتر داوطلبان شرکت در این آزمون با حضور استادان مجرب برگزار می نماید. شرکت کنندگان در این کلاس های آموزشی از 10 نمرۀ کلاسی برخوردار بوده و حضورشان حداکثر برای دو دوره آزمون به صورت متوالی در آزمون رایگان است. همچنین بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه کلیه علاقمندان می توانند با ثبت نام در این آزمون شرکت نمایند.

هزینه: 200 هزار تومان، 20 درصد تخفیف برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی

ثبت نام از طریق سامانۀ آموزشی: www.otc.atu.ac.ir

متقاضیان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت این مدیریت به نشانی www.training.atu.ac.irمراجعه نمایند و یا شماره تماس   88880993 -  88872058 تماس حاصل نمایند.