آغاز ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی

۰۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۸۵ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی در قالب دوره طرح ملی ازدواج دانشجویی (همسفر تا بهشت) آغاز شد و تا پایان دی ماه سال جاری ادامه خواهد داشت.
آغاز ثبت نام بیست و دومین مراسم ازدواج دانشجویی

طبق اعلام ستاد ازدواج دانشجویی کشور، این مراسم به میزبانی مشهد مقدس برگزار می‌شو د و شرکت‌کنندگان در کاروان‌ ازدواج دانشجویی ضمن بهره‌مندی از هدایا و جوایز از مزایای ویژه همچون غذای متبرک‌ حضرت رضا(ع) بهره‌مند خواهند شد.

زوجین محترم واجد شرایط )تاریخ عقد مجاز جهت ثبت نام اولیه در بازه 96/1/1 الی 97/10/1 (جهت ثبت نام می توانند به سایت رسمی ستاد ازدواج به آدرس http://ezdevaj.org مراجعه نمایند.

متقاضیان به موارد زیر توجه نمایند:

- در مواردی که هر دو زوج دانشجو هستند، فقط یکی از آنها به عنوان داوطلب اصلی ثبت نام نماید.

- دانشجویان تا یک هفته بعد پس از ثبت نام، مدارک لازم را جهت تائید به دفتر نهاد دانشگاه یا دفتراستانی مربوطه ارائه نمایند تا ثبت نام قطعی گردد.

- مدارک لازم جهت تایید: اصل عقدنامه، اصل شناسنامه و کارت ملی زوجین، اصل کارت دانشجویی

- ویرایش اطلاعات ثبت نام شده توسط خود داوطلب و صرفاً قبل از تائید ثبت نام مقدور می باشد.

- مهلت ثبت نام تا پایان دی ماه 1397 می باشد.

زوج های دانشجویی که در مراسم سال گذشته ثبت نام کرده و موفق به تشرف نشده‌اند و یا زوجی که سال گذشته ثبت نام کردند اما مدارکشان‌ مورد تایید نبود می‌توانند با ارائه مدارک خود به دفاتر نهاد رهبری در دانشگاه‌ها و انتخاب کاروان به این سفر مشرف شوند.

کانال تلگرامی رسمی (همسفر تا بهشت) کانال پیام رسان بله:   @ezdevaj_daneshjoei

اینستاگرام:ezdevaj_org