فعالیت های فرهنگی و آموزشی دانشگاه علامه در دانشگاه نبریخای اسپانیا

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۷۶ خبر روز
در هفته جاری برنامه اجرای موسیقی ایرانی در مرکز مطالعات ایرانی خیام در دانشگاه نبریخا اسپانیا برگزار شد.
فعالیت های فرهنگی و آموزشی دانشگاه علامه در دانشگاه نبریخای اسپانیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در هفته جاری برنامه اجرای موسیقی ایرانی در مرکز مطالعات ایرانی خیام  وابسته به دانشگاه علامه طباطبائی در دانشگاه نبریخا اسپانیا برگزار شد. در این مراسم که با حضور و استقبال شمار زیادی از علاقه‌مندان به موسیقی اصیل ایرانی برگزار شد، نوازندگان بابک کامگار و پویا علیخانی با نواختن آواهای اصیل ایرانی به نمایش گوشه‌ای از فرهنگ و هنر غنی ایرانی پرداختند. مرکز مطالعات ایرانی خیام اولین مرکز آموزش زبان فارسی‌ است که در یکی‌ از دانشگاه‌های اسپانیا دایر شده و دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان هماهنگ‌کننده روابط دانشگاهی ایران و اسپانیا با افتتاح این مرکز در دانشگاه نبریخا گام بلندی برای گسترش فرهنگ ایرانی و آموزش زبان فارسی‌ در دانشگاه اسپانیا برداشته است.

با توجه به استقبال دانشجویان غیر ایرانی از فعالیت‌های مرکز خیام و نظر به پشتوانۀ ارزشمند ادب و فرهنگ پارسی، در کنار فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، فعالیت‌های فرهنگی از قبیل برگزاری مراسم موسیقی سنتی و اجرای تئاتر اقتباسی از متون ادب پارسی و فعالیت‌هایی ازاین‌دست در دستور کار مرکز مطالعات ایرانی خیام قرار دارد.