همایش فناوری آموزشی و محیط های یادگیری آغاز به کار کرد

۳۰ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۷۴ خبر روز
توجه به ماهیت زنده و پویای رشتۀ تکنولوژی آموزشی، آگاه سازی مسئولان از توانمندی فارغ التحصیلان این رشته در تمامی مقاطع تحصیلی و پاسخگوئی به نیازهای واحدهای دولتی و غیردولتی به علم و دانش تکنولوژیست های آموزشی جهت رسیدن به اهداف سازمانی از مهمترین دغدغه های امروز استادان و دانشجویان رشتۀ تکنولوژی آموزشی در دانشگاه علامه طباطبائی است.
همایش فناوری آموزشی و محیط های یادگیری آغاز به کار کرد

به همین مناسبت امروز صبح، همایشی با عنوان «فناوری آموزشی و محیط های یادگیری» در دانشکدۀ روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز به کار کرد. این همایش به همت گروه تکنولوژی آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی و انجمن علمی فناوری آموزشی ایران برگزار می شود.

در مراسم افتتاحیه این همایش دکتر برجعلی، رئیس دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی، دکتر علی آبادی، مدیر گروه تکنولوژی آموزشی و دبیر این همایش و دکتر نوروزی، استاد بازنشسته و از اندیشمندان این حوزۀ تخصصی به ایراد سخنرانی پرداختند.

گفتنی است در حاشیه این همایش، نمایشگاهی از فناوری های آموزشی در حال برگزاری است. همچنین نشست های تخصصی این همایش تا عصر امروز طی سه پنل جداگانه برگزار خواهد شد.