مراسم افتتاحیه اولین همایش «ملی کاوش در علوم ورزشی» در دانشگاه علامه طباطبائی

۲۶ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۴۰۹ خبر روز
مراسم افتتاحیه اولین همایش ملی کاوش در علوم ورزشی به‌همت دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی این دانشگاه برگزار شد.
مراسم افتتاحیه اولین همایش «ملی کاوش در علوم ورزشی» در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، به نقل از عطنا، در مراسم افتتاحیه این همایش که ۲۳ آبان‌ماه برگزار شد، حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، غلامرضا کارگر، رئیس دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی این دانشگاه و میرعلی اشرف پوری‌حسینی، معاون وزیر اقتصاد و رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور به سخنرانی پرداختند.

ازجمله مهمانان این نشست محمود گودرزی، استاد‌تمام دانشکده تربیت‌بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران، وزیر سابق وزارت ورزش و جوانان و دبیر شورای عالی جوانان جمهوری اسلامی ایران بود.

محورهای اولین همایش ملی «کاوش در علوم ورزشی» شامل، مدیریت ورزشی، فیزیولوژی ورزشی، رفتار حرکتی، آسیب‌شناسی و حرکات اصلاحی، روان‌شناسی ورزشی و جامعه‌شناسی ورزشی است.