سی‌و‌هفتمین دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۹۴ خبر روز آموزش و پژوهش
سی‌و‌هفتمین دوره دانش‌افزایی اعضای هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت سالروز رحلت ملکوتی فیلسوف و عالم فرزانه، علامه طباطبائی(ره) با موضوع بزرگداشت مقام شامخ این استاد متعهد آغاز شد.
سی‌و‌هفتمین دوره دانش‌افزایی استادان دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

به گزارش روابط عمومی، در نخستین روز از برگزاری این دوره، آیت‌الله محمدباقر تحریری و حجت الاسلام و المسلمین صادق اکبری اقدم به بررسی ابعاد مختلف و زوایای علمی، اخلاقی، فلسفی، تفسیری و عرفانی علامه طباطبائی پرداختند. در این دوره از پروفایل تهیه شده به نام این عالم بزرگ، توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و همچنین مجموعه گردآوری شده از آثار علامه طباطبائی، کتاب ها، تصاویر و فیلم های به دست آمده از این استاد بزرگ، رونمایی شد.

گفتنی است روز دوم این دوره به‌صورت حضور در نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های مجزا، برگزار خواهد شد.