برگزاری همایش «سالمندی در ایران» در دانشگاه علامه طباطبائی

۲۳ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۸۷ خبر روز آموزش و پژوهش
همایش ملی سالمندی در ایران با رویکرد روانی-اجتماعی ۲۸ آبان ماه سال جاری در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.
برگزاری همایش «سالمندی در ایران» در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش با هدف گسترش دانش تخصصی در حوزه‌ی روانشناسی سالمندی، افزایش دانش عمومی از اقتضائات سالمندی، راه های بالا بردن کیفیت زندگی سالمندان، پیشگیری روانی و اجتماعی ناشی از سالمندی، جهت‌دهی به فعالیت‌های پژوهشی و علمی دانشگاه‌ها به‌سوی موضوعات مرتبط با سالمندی با حضور مسئولان نهادهای مسئول و استادان و صاحب‌نظران برگزار خواهد شد.

این همایش با برگزاری سه نشست تخصصی با عنوان‌های: سیاست‌گذاری اجتماعی در حوزه سالمندی؛ سبک زندگی و سالمندی موفق و نیز الگوی مراقبت؛ و بهداشت روانی و اختلالات روان‌شناختی سالمندی و نیز ارائه مقالات منتخب برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است مراسم افتتاحیه این همایش 28 آبان ماه از ساعت 8 صبح در محل دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه با سخنرانی مهندس فتاح رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) و دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه برگزار خواهد شد.