دیدار رئیس دانشگاه غرجستان افغانستان با معاون پژوهشی دانشگاه

۲۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۷۷ خبر روز آموزش و پژوهش
دکتر رحمانی رئیس دانشگاه خصوصی غرجستان در کشور افغانستان به همراه سه تن از اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه در دیدار با دکتر حمیدرضا علومی یزدی معاون پژوهشی دانشگاه در خصوص زمینه های همکاری دانشگاه علامه طباطبائی با این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.
دیدار رئیس دانشگاه غرجستان افغانستان با معاون پژوهشی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار که 21 آبان ماه در دفتر معاونت پژوهشی دانشگاه برگزار شد، در خصوص شرکت استادان دانشگاه غرجستان در مدرسه زمستانی روش تحقیق دانشگاه علامه طباطبائی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک و راه‌اندازی رشته‌های مشترک در مقطع کارشناسی ارشد، تفاهم و توافقاتی صورت گرفت.

لازم به ذکر است دانشگاه غرجستان، دانشگاهی خصوصی و مستقر در ولایت کابل است که همچنین در ولایت فراه افغانستان نیز شعبه دیگری دارد. این دانشگاه در حوزه های علوم رایانه، اقتصاد، مدیریت، حقوق و علوم سیاسی  فعالیت می نماید.