برپایی نمایشگاه "فناوری آموزشی و محیط‌های یادگیری" در دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی

۲۱ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۳۶۲ خبر روز آموزش و پژوهش
گروه تکنولوژی آموزشی باهدف معرفی و ارائه فناوری‌های آموزشی نمایشگاهی با موضوع «فناوری آموزشی و محیط‌های یادگیری» نمایشگاهی با حضور دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی فعال در این عرصه و شرکت‌های موفق را به مدت 5 روز در محل دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی در این نمایشگاه پیشرفت‌های تولید محتوای الکترونیکی آموزشی، اینفو گرافی و بازی‌سازی برای استفاده در محیط‌های آموزشی در معرض دید علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. در حاشیه برپایی این نمایشگاه روزانه نشست‌های چالشی با حضور غرفه داران در خصوص موفقیت‌ها، شکست‌ها و تجربیات آنان نیز برگزار خواهد شد.