«نمایشگاه علوم و فناوری، علوم قدیم و جدید» در دانشکده علوم ارتباطات برگزار می شود

۱۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۷۹ خبر روز آموزش و پژوهش
به مناسبت هفته علم در خدمت صلح و توسعه، «نمایشگاه علوم و فناوری، علوم قدیم و جدید» برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو با همکاری موزه علوم و فناوری ایران، نمایشگاه علوم و فناوری، علوم قدیم و جدید را برگزار می کنند. این نمایشگاه 13 و 14 آبان ماه در دانشکدۀ علوم ارتباطات برگزار می شود و بازدید از آن برای عموم دانشجویان آزاد است.

گفتنی است، کرسی ارتباطات علم و فناوری یونسکو در 26 اردیبهشت ماه سال جاری در دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی تاسیس شده است و از جمله اهداف توسعه ای آن می توان به ایجاد نهادی پویا برای ارتقای پژوهش، آموزش و تسهیل همکاری بین مراکز علمی، پژوهشگران و کنشگران در زمینه ارتباطات علم و فناوری برای تسهیل در روند عمومی سازی و دموکراتیک سازی علم و فناوری اشاره کرد.

دانشجویان علاقه مند به این کرسی، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به نشانی www.uccst.atu.ac.ir مراجعه نمایند.