برگزاری نشست عملکرد سازمان ملل متحد در حمایت از قربانیان تروریسم در دانشکده حقوق و علوم سیاسی

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۲۰ خبر روز آموزش و پژوهش
دانشکده حقوق و علوم سیاسی با همکاری انجمن دفاع از قربانیان تروریسم نشست بررسی عملکرد سازمان ملل متحد در حمایت از قربانیان تروریسم» را 6 آبان ماه در محل تالار اجتماعات این دانشکده برگزار می نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست به منظور بررسی ابعاد مختلف نقش و کارآمدی سازمان ملل متحد در حمایت از قربانیان تروریسم با ارائه دیدگاه های استادان و صاحبنظران حقوق بین الملل و با ارائه 4 سخنرانی علمی برگزار خواهد شد.

قرائت پیام دبیرکل سازمان ملل متحد پیرامون قربانیان تروریسم، سخنرانی رئیس مرکز اطلاعات سازمان ملل متحد و نیز ارائه سخنرانی های علمی توسط دکتر قاسم زمانی با موضوع حمایت از قربانیان تروریسم در چارچوب حقوق بین الملل بشر، دکتر هیبت الله نژندی منش با موضوع سازمان ملل متحد در حمایت کیفری از قربانیان تروریسم، دکتر مهرداد رایجیان اصلی با موضوع رویکرد جرمشناختی_بزه دید شناختی به تروریسم و آقای مرتضی قهرمانی منامن با موضوع مسئولیت سازمان ملل متحد در حمایت از قربانیان تروریسم از برنامه های این نشست است.

این نشست از ساعت 13 الی 15 در محل تالار اجتماعات دانشکده حقوق و علوم سیاسی برگزار خواهد شد.