عزیمت کاروان‌های زیارتی دانشجویی و کارکنان علمی و اداری دانشگاه به کربلای معلی

۰۲ آبان ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۲۱۸ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
کاروان‌های زیارتی دانشگاهیان دانشگاه علامه طباطبائی در قالب دو کاروان دانشجویی و کارکنان علمی و اداری برای شرکت در مراسم اربعین حسینی و پیاده‌روی در اجتماع پرشور عزاداران حسینی عازم نجف برای پیاده‌روی تا کربلای معلی شدند.
عزیمت کاروان‌های زیارتی دانشجویی و کارکنان علمی و اداری دانشگاه به کربلای معلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کاروان‌ها، با حضور 125 دانشجو و کارکنان علمی و اداری با حضور 50 نفر به ترتیب در تاریخ های 25 و 30 مهرماه و به صورت سفر زمینی عازم مرز مهران شدند.

کاروان دانشجویی با هماهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری بسیج دانشجوئی، تشکل‌های اسلامی دانشجویی و کانون‌های فرهنگی دانشگاه و با شعار «حب الحسین یجمعنا» از تاریخ 25 مهرماه عازم نجف شدند تا در مراسم پیاده روی اربعین شرکت نمایند. کاروان کارکنان علمی و اداری نیز با هماهنگی بسیج کارکنان دانشگاه در تاریخ 30 مهرماه راهی زیارت عتبات مقدس شدند.

براساس هماهنگی های به عمل آمده مدت زمان سفر این کاروان ها 10 روز خواهد بود.