مدیر انتشارات دانشگاه: مجوز ۴ عنوان نشریه دیگر برای دانشگاه اخذ شد

۱۶ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۰۱۷ خبر روز آموزش و پژوهش
مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه از راه‌اندازی چهار عنوان نشریه علمی بین‌المللی در موضوعات حقوق، مدیریت اطلاعات و روانشناسی و حوزه الهیات و معارف اسلامی خبر داد.
مدیر انتشارات دانشگاه: مجوز ۴ عنوان نشریه دیگر برای دانشگاه اخذ شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیر زند مقدم مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه با اعلام این خبر گفت: با توجه به اخذ مجوزهای جدید، تعداد نشریات علمی دانشگاه به 51 عنوان افزایش یافت. ایشان یادآور شدند همه این نشریات علاوه بر چاپ کاغذی، بر روی سامانه الکترونیکی بدون محدودیت دسترسی منتشر می‌شود.

زند مقدم اظهار داشت با توجه به سیاست‌های کلان دانشگاه مبنی بر حضور در عرصه بین‌الملل، از انتشار کتب و مجلات انگلیسی حمایت ویژه می‌شود. در این راستا اراده این مرکز نیز بر حمایت از نشریات غیرفارسی و بین‌المللی است و تاکنون مجوز ۹ عنوان نشریه به زبان غیرفارسی از سوی این مرکز اخذشده است. ایشان با معرفی این عناوین گفت: از این تعداد، دو عنوان به زبان فرانسه و اسپانیایی و هفت عنوان دیگر به زبان انگلیسی است.

چهار عنوان نشریه تازه تأسیس به شرح ذیل است:

Journal of International Commercial and Investment Arbitration

International Journal of Applied Clinical Psychology