«تدبیر زندگی دانشجویی» برای نوورودی های دانشگاه علامه

۱۳ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۸۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
نخستین دورۀ کارگاه های «تدبیر زندگی دانشجویی» ویژۀ دانشجویان مقطع کارشناسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
«تدبیر زندگی دانشجویی» برای نوورودی های دانشگاه علامه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این کارگاه ها هر کدام طی 2 روز و به مدت 8 ساعت برای هر دانشجوی نوورودی برگزار می شود. این جلسات به مدت چهار هفته در دانشکده‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی، اقتصاد، دانشکده ادبیات و زبان‌های خارجی و دانشکده علوم اجتماعی برگزار می‌شود و در آن دانشجویان در قالب گروه‌های 20 نفره در سلسله کلاس‌‌های آموزشی شرکت خواهند کرد.

دکتر سلیمی بجستانی، معاون دانشجویی دانشگاه که صبح امروز از روند برگزاری این کارگاه ها بازدید کرد، ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این کارگاه ها، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاه ها جلوگیری از ایجاد مشکلات عاطفی، روحی و روانی برای دانشجویان نوورودی است. وی ایجاد انگیزه در دانشجویان نوورودی و کسب اطلاعات بیشتر نسبت به آیندۀ شغلی خود را هدف دیگر این سلسه کارگاه ها دانست.

معاون دانشجویی دانشگاه در ادامه تصریح کرد: امیدواریم این مجموعه کارگاه ها در سال های آینده در قالب واحد درسی برای دانشجویان ارائه شود، چرا که برگزاری این گونه کارگاه ها که با روح و روان دانشجویان در ارتباط است از اهمیت بسزایی برخوردار است.

گفتنی است این کارگاه ها از 12 مهر ماه آغاز شده است و تا 4 آبان ماه ادامه خواهد داشت.