امکان دسترسی دانشجویان نوورود به پروفایل کاربری در سامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه

۱۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۸۱ خبر روز آموزش و پژوهش
پروفایل کاربری دانشجویان نوورود در سامانۀ کتابخانۀ دیجیتالی دانشگاه دسترس‌پذیر شد.

کتابخانۀ مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی ضمن تبریک فرا رسیدن سال‌تحصیلی جدید به اساتید محترم و دانشجویان گرامی به ویژه دانشجویان نوورود به اطلاع می‌رساند، پروفایل کاربری دانشجویان نوورود (مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) جهت دسترسی به منابع و استفاده از خدمات کتابخانۀ دیجیتالی ایجاد و قابل دسترس است.

دانشجویان گرامی می‌توانند با نام کاربری (شمارۀ دانشجویی) و گذرواژه (شمارۀ دانشجویی) از خدمات و منابع کتابخانۀ دیجیتالی بهره‌مند گردند. شایان ذکر است، دسترسی به نسخه تمام‌متن منابع الکترونیکی نظیر کتاب‌های الکترونیکی، پایان‌نامه‌ها/ رساله‌ها و سایر منابع اطلاعاتی از طریق این سامانه برای کاربران امکان‌پذیر استکاربران محترم توجه داشته باشند که باید در نخستین ورود به پروفایل کاربری، به جهت حفظ نکات امنیتی، اقدام به تغییر گذرواژۀ پروفایل کاربری خود نمایند. راهنمای استفاده از کتابخانۀ دیجیتالی در پیوند زیر ارائه شده است.

دانلود راهنما