دوره شاهنامه شناسی با تدریس «میرجلال الدین کزازی» برگزار می شود

۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۶۳ خبر روز
دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی دوره دوم شاهنامه شناسی را با دعوت از دکتر میرجلال الدین کزازی از استادان بنام زبان و ادب فارسی برگزار می نماید.
دوره شاهنامه شناسی با تدریس «میرجلال الدین کزازی» برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر اعلام معاونت پژوهشی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه، با توجه  به استقبال گسترده شرکت‌کنندگان دوره اول شاهنامه شناسی و علاقه‌مندان به نظم کهن فارسی و  نیز در راستای معرفی آثار مفاخر زبان و ادب پارسی از زبان استاد پیشکسوت و فردوسی شناس نامی کشور، این دوره فشرده با برگزاری ده نشست از تاریخ 21 مهرماه جاری در روزهای دوشنبه هر هفته برگزار می‌گردد.

علاقه‌مندان به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره  ۸۸۶۹۰۰۲۲ داخلی ۱۹۳ تماس حاصل نمایند.

میر جلال‌الدین کزازی شاهنامه‌پژوه و پژوهشگرِ برجسته ایرانی در زبان و ادب فارسی استاد عضو هیات علمی بازنشسته دانشکده زبان و ادبیات فارسی است. او از چهره‌های ماندگار فرهنگ و ادب ایران در پنجمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۴ است.