دکتر ایرانزاده به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه یک کشور منصوب شد

۰۷ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۹۴۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر نعمت الله ایرانزاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی را به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه یک کشور منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش هایی از این حکم آورده است: نظر به مراتب دانش، تعهد و سوابق ارزنده در مدیریت فعالیت های فرهنگی و اجتماعی به موجب این حکم به سمت دبیر شورای هماهنگی معاونان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های منطقه یک کشور منصوب می شوید. امید است با اتکال به عنایت خداوند متعال و همکاری با دبیرخانه مرکزی شورای معاونان فرهنگی و اجتماعی مناطق وزارت علوم در استقرار دبیرخانه منطقه در دانشگاه علامه طباطبائی و پیشبرد اهداف با همفکری و مشورت معاونان فرهنگی و اجتماعی سایر دانشگاه ها موفق و پیروز باشید.

Related image

لازم به ذکر است براساس این ابلاغ دبیرخانه شورای هماهنگی معاونان فرهنگی واجتماعی منطقه یک کشور در دانشگاه علامه طباطبائی دایر خواهد شد.