امکان بازدیدگروهی دانشجویان از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه در آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۶۸۷۶ خبر روز آموزش و پژوهش
کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید تور آَشنایی باکتابخانه را برای دانشجویان به‌ویژه دانشجویان نوورود برگزار می‌نماید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این طرح با هدف آشنایی دانشجویان با این مجموعه و معرفی امکانات و خدمات آن به جامعه کاربران در آغاز سال تحصیلی جدید برگزار می گردد. این برنامه (تور) خدمات مختلف کتابخانه،‌ منابع متنوع موجود، سیستم کتابخانه دیجیتالی دانشگاه،‌ بخش‌های گوناگون کتابخانه و نظیر آنها معرفی خواهند شد.

بر اساس اعلام مدیریت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه، مدیران محترم گروه‌های آموزشی، به منظور استفاده دانشجویان خود از این امکان، زمان پیشنهادی خود به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد اعلام فرمایند.