حضور مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه کتاب ارومیه

۲۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۸۴۷ خبر روز آموزش و پژوهش
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی با بیش از 60 عنوان کتاب در نمایشگاه استانی کتاب که در شهر ارومیه برگزار گردید، حضور یافت.
حضور مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نمایشگاه کتاب ارومیه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سیصدو پنجاه و نهمین نمایشگاه استانی کتاب در استان آذربایجان غربی 20 تا 25 شهریورماه جاری و در محل دائمی نمایشگاه‌های شهر ارومیه برگزار شد. این نمایشگاه با حضور 264 ناشر از سراسر کشور با ارائه 65 هزار و 983 عنوان کتاب برگزار ‌شد. مرکز انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در بخش ناشران دانشگاهی با 62 عنوان کتاب در این نمایشگاه حضور یافت.

برگزاری کارگاه آموزشی باشگاه‌های کتاب‌خوانی، نقد مجموعه شعر آئینی به مناسبت ایام محرم، اجرای نمایش در راستای ترویج مطالعه و کتاب‌خوانی، داستان خوانی با محوریت سبک زندگی ایرانی–اسلامی، شیوه‌های نقد داستان، اجرای تئاتر خیابانی و نمایش فیلم کوتاه ازجمله برنامه‌هایی بود که در حاشیه این نمایشگاه اجراء شد.