آغاز ثبت‌نام یازدهمین دوره دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی

۱۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۴۲ خبر روز آموزش و پژوهش
معاونت آموزشی دانشگاه در نظر دارد یازدهمین دوره دانش افزایی و توانمندسازی اعضای محترم هیأت علمی را 20 لغایت 21 شهریورماه سال جاری با عنوان روش‌ها و فنون تدریس (با محوریت آموزش پژوهی) و با ظرفیت 30 نفر، برگزار نماید
آغاز ثبت‌نام یازدهمین دوره دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی

علاقمندان به حضور در این دوره می‌توانند درخواست خود را با ذکر نام، نام خانوادگی، دانشکده، گروه اموزشی محل خدمت و شماره تماس به رایانامه مدیریت برنامه‌ریزی آموزشی، نظارت و سنجش دانشگاه به نشانی brn@atu.ac.ir ارسال نمایند.

مهلت ثبت‌نام دوره از تاریخ شنبه 10 شهریور 97 تا پایان وقت اداری یکشنبه 18 شهریور 97 بوده و در صورت ثبت‌نام بیش از ظرفیت، تعیین اولویت بر اساس زمان ثبت‌نام خواهد بود.

اعضای محترم هیأت علمی برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره 48392250 و داخلی 2250 تماس حاصل فرمایند.

جدول زمانبندی یازدهمین دورۀ دانش افزایی اعضای محترم هیأت علمی