پروژه استادان دانشگاه علامه در برنامه ژان مونه برنده شد

۱۳ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۴۲ خبر روز آموزش و پژوهش
استادان گروه روابط بین الملل دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برای نخستین بار در کشور موفق به جذب بودجه ای معادل 46 هزار یورو در قالب برنامه ژان مونه از کمیسیون اروپایی شده اند.
پروژه استادان دانشگاه علامه در برنامه ژان مونه برنده شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و بنابر گزارش مدیریت همکاری های علمی بین المللی، طرح پژوهشی دکتر علیرضا کوهکن، دکتر مجیدرضا مومنی و دکتر علی آدمی با عنوان «معرفی ساختارهای امنیتی و سیاستگذاری خارجی اتحادیه اروپایی: راهکارهایی برای ایران»  از میان 307 پروژه واصله از سراسر جهان، با کسب رتبه 93 از 100 امتیاز موفق به کسب بودجه پشتیبانی علمی برنامه ژان مونه در سال 2018  شد.  این برنامه شامل برگزاری کارگاه های آموزشی در دانشگاه های مختلف کشور جهت افزایش دانش و آگاهی دانشجویان و پژوهشگران در زمینه آشنایی با ساز و کارهای عملکرد دستگاه سیاست خارجی اتحادیه اروپایی خواهد بود.