افزایش کمک‌هزینه ارائه مقالات اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در همایش های بین‌المللی و دوره‌های دانش‌افزائی

۰۱ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۱۳ خبر روز آموزش و پژوهش
هیات رئیسه دانشگاه به منظور تشویق و ارائه تسهیلات بیشتر برای اعضای هیات علمی و دانشجویان با افزایش مبلغ کمک هزینه شرکت در همایش های بین المللی و دوره های دانش افزائی موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، هیات رئیسه دانشگاه در جلسه مورخ 97/3/23 به پیشنهاد مدیریت همکاری های علمی بین المللی دانشگاه با افزایش تسهیلات کمک هزینه سفر برای ارائه مقالات اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه در همایش های بین المللی از مبلغ هفت میلیون ریال به مبلغ ده میلیون ریال به صورت روزانه و تا سقف چهار روز ماموریت موافقت کرد.

بر این اساس اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علاوه بر مبلغ یادشده، امکان برخورداری از هزینه بلیت رفت‌وبرگشت، عوارض خروج از کشور و هزینه روادید بر اساس ضوابط را خواهند داشت و کمک‌هزینه‌های یادشده در صورت انتشار مقاله به‌صورت بلاعوض اعطا می شود. همچنین در جلسه یادشده با افزایش کمک‌هزینه روزانه دانش‌افزائی اعضای هیات علمی دانشگاه از چهار میلیون ریال به روزانه پنج میلیون و دویست هزار ریال موافقت گردید.