سرآمدی خدمات تغذیه ای دانشگاه علامه در میان 125 دانشگاه دولتی کشور
این رتبه بندی و سطح بندی خدمات تغذیه ای توسط کارشناسان برگزیدۀ صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام شده است که در آن 125 دانشگاه دولتی کشور حضور داشته اند. بر اساس نتایج اعلام شده، دانشگاه علامه طباطبائی ضمن کسب رتبۀ سطح یک (سطوح 1 الی 3) دارای رتبۀ 1 الی 9 کشوری در بخش فضا و تجهیزات آشپزخانه در بین 178 آشپزخانه و همچنین رتبۀ 1 الی 9 کشوری در بخش فضا و تجهیزات در بین 350 سالن غذا خوری دانشگاهی شده است.
گفتنی است از جمله اقدامات انجام شده توسط مدیریت دانشجویی در این دانشگاه می توان به ایجاد تثبیت تنوع غذایی برای دانشجویان در وعدۀ ناهار، شام و صبحانه، اضافه کردن حدود 23 نوع غذا به برنامۀ غذایی دانشجویان، ارتقای کیفی غذاهای روزانه با ارائۀ بیش از 40 نوع غذای بدون تکرار، رعایت چرخش غذاها در روزهای هفته، وجود غذاهای بومی در برنامه غذایی، رعایت اصل تناسب در غذای روزانه، تنظیم برنامۀ غذایی مناسب با ذائقۀ غذایی گروه دختران و پسران و همچنین ارتقای کیفیت مواد اولیه مورد استفاده مانند برنج ایرانی، گوشت قرمز و سفید گرم و استفاده از روغن های بدون ترانس بالا اشاره کرد.
تعمیر و تجهیز و بروز رسانی هفت آشپزخانه و 11سالن غذاخوری، ساخت سردخانه های زیر صفر و بالای صفر، تبدیل آشپزخانه های سنتی به صنعتی و ایجاد خط سلف سرویس های متعدد با هدف ارائه خدمات بهتر، ارزیابی و کنترل روزانۀ هر یک از آشپزخانه ها و سالن های غذاخوری طی سالهای 94 الی 97 در کسب این موفقیت تاثیر بسزایی داشته است.
نظر شما :