اختتامیه دوره آموزش زبان فارسی به دانشجویان ترکیه‌ای و روسی

۳۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۹۳ آموزش و پژوهش
دوره آموزش زبان فارسی برای گروهی از دانشجویان ترکیه‌ای و روسی که از خردادماه در مرکز آموز زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه علامه طباطبائی شروع شده بود با برگزاری مراسم اختتامیه در این مرکز به کار خود پایان داد.
اختتامیه دوره آموزش زبان فارسی به دانشجویان ترکیه‌ای و روسی

به گزارش روابط عمومی، به نقل از عطنا، این مراسم که ۲۵ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، علاوه بر دانشجویان فارسی‌آموز، دکتر رضامراد صحرائی، رئیس مرکز آزفای دانشگاه علامه طباطبائی و عضو هیئت علمی گروه زبان‌شناسی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی این دانشگاه، حجت‌الله الماسی، معاون این مرکز و جمعی از کارکنان آن حضور داشتند.

فارسی‌آموزان ترکیه‌ای این دوره مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه علامه طباطبائی از طرف رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ترکیه و فارسی‌آموزان روسی نیز از سوی دانشگاه سن‌پترزبورگ به این دوره اعزام شده بودند.