استاد دانشگاه علامه، نخستین پژوهشگر جوان اقتصاد ایران

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۵۶ خبر روز آموزش و پژوهش
دکتر حسین توکلیان، استادیار دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان نخستین پژوهشگر جوان اقتصاد ایران برگزیده شد.
استاد دانشگاه علامه، نخستین پژوهشگر جوان اقتصاد ایران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عصر شنبه 23 تیر ماه در نخستین جشنواره پژوهشگران جوان اقتصاد ایران که در دانشکده علوم اقتصادی و سیاسی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، دکتر حسین توکلیان، عضو هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان پژوهشگر برتر این دوره انتخاب شده و جایزه خود را دریافت کرد.

لازم به ذکر است در این جشنواره 58 پژوهشگر جوان اقتصاد ایران که همگی زیر 40 سال سن داشتند، به رقابت پرداختند که در مرحله نهایی دکتر توکلیان با ارائه پژوهش خود با عنوان «هدف‌گذاری تورم CPI و PPI در فضای نظام ارزی دوگانه» با چهار پژوهشگر دیگر به رقابت پرداخت. در نوبت صبح پژوهشگران به ارائه مقالات خود پرداخته و به سوالات داوران پاسخ گفتند و در نوبت بعد از ظهر با اعلام نتایج داوری، از برگزیدگان تقدیر شد. لازم به ذکر است توکلیان این جایزه را بطور مشترک با دکتر سید علی مدنی زاده، عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی شریف به دست آورد.

روابط عمومی دانشگاه این افتخار را به دکتر حسین توکلیان و اعضای خانواده دانشگاه علامه طباطبائی تبریک می گوید.