دومین گردهمایی مدیران مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه‌های برترکشور در دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۰ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۴۶ خبر روز آموزش و پژوهش
دومین گردهمابی مدیران انتشارات دانشگاه‌های سطح یک کشور ۲۰ تیرماه جاری به میزبانی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

این گردهمایی با هدف بحث و تبادل نظر در خصوص اجرایی شدن اهداف موردنظر از تشکیل کنسرسیوم مشترک دانشگاه های سطح یک در حوزه چاپ و انتشارات صبح امروز با حضور مدیران انتشارات ۱۳ دانشگاه سطح یک کشور در محل سالن دانشکده علوم ارتباطات برگزار گردید.

در این جلسه که با حضور مدیران و کارشناسان حوزه های کتاب و نشریات این مراکز برگزار شد، چشم انداز، اهداف کلی و برنامه سه  ساله کنسرسیوم انتشارات دانشگاه های برتر مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت. همچنین دکتر امیر زند مقدم، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی به مدت سه سال به عنوان دبیر کنسرسیوم مذکور انتخاب شد.

در بخش دیگر این جلسه، دکتر امیر مسعود شهرام نیا مدیر عامل موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران به بیان راهکار های حضور ناشرین 13 دانشگاه برتر در حوزه نشر بین الملل و نمایشگاه های معتبر کتاب پرداخت. لازم به ذکر است سومین گردهمایی روسای انتشارات 13 دانشگاه برتر مهر ماه سال جاری و به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.