بازدید کتابداران جامعه‌الزهرا و کتابخانه آیت‌الله بروجردی قم از کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه

۱۸ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۵۲۵ خبر روز آموزش و پژوهش
تعدادی از اعضای جامعه‌الزهرا و کتابداران کتابخانه آیت‌الله بروجردی قم از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند و با مسئولان این کتابخانه به گفت‌وگو پرداختند.

به گزارش روابط عمومی، به نقل از عطنا، در این دیدار که صبح یکشنبه، ۱۷ تیرماه برگزار شد، دکتر سیدمهدی طاهری، رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر عصمت مومنی، عضو هیئت علمی علم اطلاعات و دانش‌شناسی، خانم وکیلی، مسئول کتابخانه دانشکده مدیریت و حسابداری و آقای فاضلی، مسئول کتابخانه دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی همراه با دیگر مسئولان کتابخانه مرکزی به ارائه تجربیات و دستاورهای این مرکز پرداختند و کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی، کتابخانه دیجیتال و سایر کتابخانه‌های دانشکده‌های مختلف را با جزئیات برای مهمانان معرفی کردند.

در این دیدار بر همکاری و تفاهم دانشگاه علامه طباطبائی و جامعه الزهرا و کتابخانه آیت‌الله بروجردی برای تبادل دانش و اطلاعات به صورت مادی و معنوی تاکید شد. در ادامه مهمانان با بخش‌های مختلف و نحوه فعالیت کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه علامه طباطبائی آشنا شدند.