رقابت بیش از 3 هزار داوطلب برای پذیرش در مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۸۸ خبر روز آموزش و پژوهش
جلسه مصاحبه تخصصی از متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی در دوره‌های روزانه و پردیس خود گردان تحصیلات تکمیلی در ۹۵ رشته تحصیلی از روز یکشنبه دهم تیرماه آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه مصاحبه تخصصی بیش از 3 هزار پذیرفته‌شده چند برابر ظرفیت مقطع دکتری دانشگاه علامه طباطبائی برای پذیرش ۴۶۵ دانشجو از تاریخ  10 لغایت 22 تیرماه جاری در محل دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی در حال برگزار است.

بر اساس اعلام معاونت آموزشی دانشگاه پذیرفته‌شدگان مجاز به شرکت در مصاحبه تخصصی دانشگاه علامه طباطبائی که موفق به ثبت‌نام اینترنتی نشده‌اند می‌توانند با مراجعه به جدول زمان‌بندی رشته‌های تحصیلی مندرج در سایت دانشگاه در روز تعیین‌شده به دانشگاه مراجعه و به‌صورت حضوری برای انجام مصاحبه خود اقدام نمایند.

لازم به ذکر است مرکز مشاوره دانشگاه همچون سال گذشته اقدام به برپایی میز گفت‌وگو و مشاوره قبل از مصاحبه برای کاهش استرس و ایجاد آرامش ذهنی داوطلبان نموده است.