تقدیر امام‌جمعه و رئیس اداره بهزیستی شهرستان سر پل ذهاب از رئیس دانشگاه علامه طباطبائی

۱۱ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۸۴ خبر روز
امام‌جمعه محترم سرپل ذهاب و رئیس اداره بهزیستی این شهرستان در نامه‌های جداگانه‌ای خطاب به دکتر حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از مساعدت و همکاری استادان و دانشجویان این دانشگاه به مردم زلزله‌زده این شهرستان قدردانی نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در بخشی از این نامه‌ها آمده است: انجمن مشاوره ایران با حمایت دانشگاه علامه طباطبائی به پشتوانه استادان فرهیخته و دانشجویان نخبه نخستین گام را در مسیر بهبود وضعیت بحران‌زده سرپل ذهاب برداشته است. در این نامه‌ها از مساعدت و همکاری رئیس دانشگاه علامه طباطبائی در اعزام استادان و دانشجویان و از همراهی  این استادان و دانشجویان برای ارائه خدمات روان‌شناختی طی مدت 6 ماه از وقوع زلزله در این شهرستان تقدیر و تشکر به عمل آمد.

لازم به ذکر است خانم دکتر سمیه کاظمیان عضو هیات علمی دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی  و نماینده تام‌الاختیار انجمن مشاوره ایران در طی مدت 6 ماه با حضور مؤثر و مستمر خود در این شهرستان و هدایت گروه‌های دانشجویی اعزامی از دانشگاه در انجام و ارائه خدمات روان‌شناختی به زلزله‌زدگان نظارت داشتند.