درخشش دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقۀ عکاسی شبکه دانشگاه های راه ابریشم

۰۴ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۲۸ خبر روز آموزش و پژوهش
باقر نصیر، دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد رشتۀ مطالعات منطقۀ آسیای مرکزی و قفقاز موسسۀ آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات بین المللی عکاسی شبکۀ دانشگاه های راه ابریشم موفق به کسب رتبۀ دوم شد.

این مسابقات همه ساله از سوی شبکۀ دانشگاه های راه ابریشم برگزار می شود. از آنجا که دانشگاه علامه طباطبائی از بنیانگذاران شبکۀ دانشگاه های راه ابریشم است، دانشجویان این دانشگاه هر ساله امکان شرکت در رقابت های سالانۀ عکاسی دانشجویی این شبکه را در سطح دانشگاه های بیش از 30 کشور عضو پیدا کرده اند.

گفتنی است مسابقۀ امسال با موضوع «نقاب» برگزار شد و فراخوان آن در ماه های اردیبهشت و خرداد جهت دسترسی دانشجویان و علاقه مندان به همۀ دانشکده ها ارسال شده بود. امسال با درخشش باقر نصیر دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی، جایزۀ نفر دوم این رقابت ها که سفر به شهر «ونیز» در کشور ایتالیا است، به وی تعلق گرفت.