مراسم تودیع و معارفه رئیس پژوهشکده علوم اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۰۳ تیر ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۴۲۲ خبر روز آموزش و پژوهش
مراسم تودیع دکتر اسفندیار جهانگرد، رئیس سابق پژوهشکده علوم اقتصادی دانشگاه علامه طباطبائی و معارفه دکتر ناصر خیابانی به عنوان رئیس جدید این بخش با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، به نقل از عطنا، این مراسم با حضور دکتر حمیدرضا علومی یزدی، معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر حسن طائی، رئیس دانشکده اقتصاد و جمعی از مسئولان، اساتید و کارمندان دانشگاه یکشنبه، ۲ تیرماه و در سالن اجتماعات شماره ۲ دانشکده اقتصاد برگزار شد.

دکتر علومی یزدی و دکتر طائی در این مراسم از زحمات دکتر جهانگرد تقدیر  به عمل آورد ند و برای دکتر خیابانی، رئیس جدید این پژوهشکده آرزوی موفقیت کردند. همچنین دکتر اسفندیار جهانگرد  گزارشی از عملکرد پژوهشکده در دوره مسئولیت خود ارائه داد و دکتر خیابانی نیز از برنامه‌هایش برای پژوهشکده علوم اقتصادی صحبت کرد.

گفتنی است ناصر خیابانی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد بازرگانی، استاد تقدیر شده دانشگاه علامه طباطبائی در روز استاد نیز است.