اطلاعیه اسکان خوابگاه تابستانی 1397

۲۸ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۷۳ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به اطلاع می‌رساند اداره امور خوابگاه های دانشگاه علامه طباطبائی، شرایط و ضوابط اسکان خوابگاه در تابستان سال 97 را اعلام نموده است:
اطلاعیه اسکان خوابگاه تابستانی 1397

۱-فرم درخواست، ویژه دانشجویان دارای شرایط، بر اساس مقطع ارشد و دکتری از ۲۳ خرداد قابل توزیع از طریق سرپرستی خوابگاه ، سایت معاونت دانشجویی ، اتوماسیون خوابگاهی و کانال مدیریت دانشجویی می‌باشد.

۲- دانشجویان محترم قبل از درخواست خوابگاه تابستانی؛ نسبت به وضعیت بدهی ترم‌های قبل خود اقدام فرمایید.

۳- آخرین فرصت تحویل فرم به دفترسرپرستی خوابگاه ، یکشنبه ۳ تیرماه می باشد.

۴- اعلام اسامی دانشجویان دارای شرایط ونحوه اسکان ۶ تیرماه ازطریق اتوماسیون خوابگاهی  خواهد بود.

۵- تعطیلی کلیه خوابگاهها ساعت ۱۰ صبح روز ۱۰تیرماه، و زمان شروع پذیرش خوابگاه تابستانی ۱۴ تیرماه  و تعطیلی آن ۱۴شهریور ماه خواهد بود.

فرم درخواست خوابگاه تابستانی۱۳۹۷ - مخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد دارای سنوات مجاز

فرم درخواست خوابگاه تابستانی۱۳۹۷- مخصوص دانشجویان دکتری سنوات مجاز