چهارمین نشست نقادانه توسعه فناورانه و صنعتی کشور در مرکز رشد و نوآوری برگزار می شود

۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۳۵۹ خبر روز آموزش و پژوهش
نشست سیاست گذاری علم، فناوری و نو آوری در ایران با موضوع: سیاست گذاری علم، فناوری و نو آوری در ایران (شکاف میان نظریه و عمل) 4 تیرماه سال جاری در مرکز رشد و نوآوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست که چهارمین گفت و گوی صمیمی و نقادانه در زمینه توسعه فناورانه و صنعتی کشور است با همکاری انجمن مدیریت و فناوری ایران و مرکز رشد و نو آوری علوم انسانی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد. دکتر مهدی الیاسی، دکتر سروش قاضی نوری از اعضای هیات علمی دانشکده مدیریت و حسابداری سخنرانی خواهند کرد.

لازم به ذکر است که این نشست در تاریخ چهارم تیرماه سال جاری از ساعت 18 الی 20 در محل مرکز رشد و نو آوری علوم انسانی و اجتماعی واقع در میدان ونک برگزار می گردد.